Lapin yliopisto

Lapin yliopiston helpoimmat opintopisteet

Lapin yliopistonkin osalta noppapeli on avattu. Valitut parit kurssia luokkaa Lapin kullan kimallus siltä osin, että vaivannäkö ja tekemisen helppous on tasapainossa.

Tähän astisista suosituksista se ainut on kerätty yhdestä viimeisen vuoden aikana käydystä Jodel-keskustelusta sivukanavalla, jonne ei tosiaankaan ole kuin hyvin harva ymmärrettävästi eksynyt. Silti sieltäkin löytyi heti yksi helppo ja hyvät opintopisteet tuova kurssi.

Arvostan toki ironiaa, että Lapin yliopiston järjestämä valtakunnallinen palvelumuotoilun kurssi oli ainakin parilla muulla paikkakunnalla etelämpänä tiedossa, mutta Lapin yliopistossa opiskelevien yleisessä tiedossa se ei todennäköisesti ole.

Yliopistokohtaisempien kurssien ohella voi toki valita ja hyväksilukea helppoja valtakunnallisia verkko-opintopisteitä tutkintoonsa. Valtakunnalliset kurssit järjestetään yleisesti verkkototeutuksina ympäri vuoden Massive Open Online Course-periaatteella, joten voit suorittaa niitä oman aikataulusi ehdoilla.

Lapin yliopisto

 2-5 op

Valtauksen ja kansallisvaikuttamisen dramaturgiat

Taiteen ja aktivismin kietoutuminen yhteen

Osallistu kyselytutkimuksiin

Kuluttajapaneeli järjestää markkinatutkimuksia, joihin vastaamalla ansaitsee palkkiona rahaa tai halutessaan lahjakortteja.

 Kuluttajapaneeli.fi

Helpot Nopat.fi sisältää kumppanuusmarkkinointilinkkejä, jotka on merkitty -tähdellä.

 0 op

Johdatus palvelumuotoiluun

Yleiskuva palvelumuotoilusta sekä sen sovellusmahdollisuuksista

Monivalinta.

Lapin yliopiston kehittämä.

Kurssia järjestettiin aiemmin 2 opintopisteen nettikurssina, mutta ei enää. Nyt siitä saa nolla opintopistettä, joten surullinen on aiemmin tykätyn kurssin nykytila.

Voit vedota yliopistoosi sosiaalisen median kanavilla ja sisäisissä viestimissään, jos suosittu ja hyödylliseltä kuulostava kurssi saataisiin vielä takaisin. Itsekin olisin johdantona palvelumuotoiluun halunnut tämän suorittaa oikeana nettikurssina.

Joustaviin nettikursseihin tutustuttavana Johdatus palvelumuotoiluun -kurssin merkitys oli myös alueellisesti poikkeuksellisen merkittävä nimen omaan Lapin yliopiston opiskelijoille.

Parhainkaan kurssi ei välttämättä saa koskaan ansioistaan kiitosta muilta kuin suorittajiltaan.

Johdatus palvelumuotoiluun 

Lapin yliopiston opinto-opas

Ulapland Peppi

Lapin yliopiston opinto-opas 

Kerro Kaverille

Helpoista nopista on parempi kuulla ennemmin kuin myöhemmin. Puuttuvat opintopisteet olisi helppo opiskella milloin vaan.

Nopat.me on nyt Helpot Nopat.fi