Tietoa

Suomen korkeakouluopiskelijoiden suositukset helpoiksi nopiksi eli helpoiksi opintopisteiksi on sivuston eri Helpot Nopat-kategorioissa koottu niin valtakunnallisiksi, tutkintosi vapaasti valittaviin opintoihin hyväksiluettavissa oleviksi, yleisesti ympäri vuoden pyöriviksi MOOC-kursseiksi kuin myös yliopistokohtaisemmiksi helpoiksi opinnoiksi.

Arvio kurssien helppoudesta perustuu opiskelijoiden antamiin suosituksiin.

Samalla esiin tulevat myös ilmaisten ja kaikille avointen yliopistokurssien uusimmat toteutukset, joita voi kuka vaan opiskella ilmaiseksi esimerkiksi mielenkiinnosta mahdollisimman vaivattomaksi ja nopeaksi suunnitellun opiskelun tulevaisuuteen laajan sekä ajankohtaisen tarjonnan kautta.

MOOC-kurssit soveltuvat myös tutustumiskursseiksi yliopisto-opintoihin lukiolaisille ja yliopistossa opiskelusta kiinnostuneille.

Helppoja opintopisteitä suorittamalla voi myös täyttää Kelan vuosittaisen opintotukiseurannan vaatimukset.

Tietoisuuden helpoista nopista lisääminen, jotta uusia, opiskelijoita hyödyttäviä kursseja löytyisi lisää, on sivuston keskeisempiä tavoitteita. Helppokäyttöisyyden ja kattavuuden ohella.

Kaikille avoimista ja ilmaisista MOOC-nettikursseista suosittelisin aloittamaan oman noppamatkansa. Ne ovat yleisesti ottaen kaikista helpoimpia, nopeimpia ja joustavimpia noppia suoritettavaksi.

Opiskelu

Sivustolta löytyy lisäksi kirjoituksiani opiskeluun ja helppoihin opintopisteisiin liittyen. Kuinka helppojen opintopisteiden kurssit esimerkiksi muodostuivat nettisivustoksi.

Sekä millaisia ulottuvuuksia helpoilla nopilla on ollut niin nettisivun teon kautta koettuna kuin myös laajemmalta vaikutukseltaan tiedon lisääntyessä opiskelumaailmassa.

Lisäksi sivustolla on opiskeluelämään liittyvää hyötytietoa opiskelijoille.

Tätäkin sivustoa pyörittävät jänikset.